Boek Veilig bij Aragón Reizen

Aragón Wandelreizen is niet aangesloten bij de SGR. Toch kunt u met een gerust hart een reis bij ons boeken.

De reden waarom wij niet bij de SGR zijn aangesloten is dat enerzijds de ANVR/SGR niet meewerkt om ons en andere kleine organisaties toe te laten en anderzijds zij hoge financiŽle drempels voor kleine organisaties legt.
Met een groot aantal kleine reisorganisatie (ca. 200) hebben wij daarom de VVKR (Vereniging Van Kleine Reisorganisaties) opgericht. Via de VVKR hebben wij o.a. de zekerheid voor de consument officieel beter geregeld door het introduceren van een Derden Gelden Regeling. Deze regeling werkt als volgt:

- Na boeking ontvangt u van Aragůn Wandelreizen een factuur.
- Deze factuur betaalt u aan Certo Escrow (DNB accreditatie). Zij houden uw betaling in waarborg. Dit geld is voor Aragůn Wandelreizen niet bereikbaar.
- 1 dag na afloop van de reis maakt Certo Escrow het geld over aan Aragůn Wandelreizen.
- Indien Aragon Wandelreizen zijn verplichtingen niet na kan komen maakt Certo Escrow het door u overgemaakte geld over aan de Stichting Take Over (STO). Deze Stichting maakt het geld dan over aan u, of indien u dat wenst proberen zij te zorgen voor een vervangende reis. Indien u al een deel van de vakantie heeft genoten zullen zij u naar evenredigheid terugbetalen of naar evenredigheid een vervangende vakantie aanbieden.

Deze manier van betalen zal iets meer van uw tijd en aandacht vragen. Wij vragen hiervoor uw begrip.
Als kleine reisorganisatie willen wij echter financiŽle zekerheid bieden. Op deze manier kan dat. Zo nodig helpen wij u graag met het uitvoeren van deze manier van betalen.

Voor meer infomatie zie de reisvoorwaarden op deze site of bekijk de website van de VVKR (www.vvkr.nl).
Indien u toch liever met SGR boekt dan kunt u onze reizen ook boeken, voor dezelfde prijs, via De Wandelwaaier (www.wandelwaaier.nl), een SGR boekingskantoor.